Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Nickelodeon All-Star Brawl 2 για κονσόλες και PC (trailer)

Οι GameMill Entertainment, Ludosity και Fair Play Labs ανακοίνωσαν το platform fighting Nickelodeon All-Star Brawl 2 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam). Θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2023.

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει περισσότερους χαρακτήρες και πίστες, νέα game modes, ένα campaign ενώ θα έχει full voice casting για όλους τους χαρακτήρες. Θα υποστηρίζει επιπλέον και cross-play μεταξύ όλων των πλατφορμών.

Στο campaign του, οι παίκτες θα πρέπει να σταματήσουν τον Vlad Plasmium - κακό του Danny Phantom - από το να κυριαρχήσει το Nickelodeon Universe.


Τέλος, όσον αφορά το Gameplay, σε όλα τα modes οι χαρακτήρες θα έχουν τις λεγόμενες κινήσεις Supers, abilities που αν χρησιμοποιηθούν σωστά θα φέρουν ανατροπή σε κάθε match.

Δείτε παρακάτω το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση του Nickelodeon All-Star Brawl 2:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*