Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το open-world RPG Soccer Story (trailer)

Η No More Robots και η PanicBarn ανακοίνωσαν το Soccer Story, ένα κωμικό open-world RPG στο επίκεντρο του οποίο βρίσκονται η επίλυση γρίφων και η διάσωση του κόσμου με μία μαγική μπάλα ποδοσφαίρου. Θα κυκλοφορήσει εντός του 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC (Steam) και Google Stadia.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι δηλώσεις συμμετοχής στην beta της έκδοσης για PC, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του παιχνιδιού.


Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που μία αναπάντεχη συμφορά διέλυσε τα θεμέλια του ποδοσφαίρου όπως το γνωρίζαμε. Από τότε, η Soccer Inc. προσπαθήσει να εξασφαλίσει ότι κανείς, ούτε καν θα κοιτάξει μια μπάλα ποδοσφαίρου, πόσο μάλλον να την κλωτσήσει.

Αλλά αυτή είναι μόνο η ηρεμία πριν το σκοράρισμα. Μια μαγική μπάλα σε διάλεξε ως τον σωτήρα του αθλήματος και ήρθε η ώρα να κάνεις τα πάντα για τη διάσωσή του, επαναφέροντας ταυτόχρονα την αρμονία στον κόσμο.

Θα μπορέσετε να υπενθυμίσετε σε όλους γιατί δεν υπάρχει υποκατάστατο για το ποδόσφαιρο ή όλα θα έχουν ένα τραγικό τέλος;

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*