Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το παιχνίδι VR The Pirate Queen: A Forgotten Legend, με πρωταγωνίστρια τη Lucy Liu (trailer)

H Singer Studios ανακοίνωσε το νέο παιχνίδι VR, με τίτλο The Pirate Queen: A Forgotten Legend, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει η ηθοποιός Lucy Liu (Kill Bill, Charlie’s Angels και Kung Fu Panda).

Το νέο παιχνίδι της Singer Studios θα μεταφέρει τους παίκτες στην ζωή της πειρατίνας Zheng Yi Sao ή αλλιώς γνωστή ως Cheng Shih που κυριάρχησε στις θάλασσες της Νότιας Κίνας τον 19ο αιώνα. Σχετικά με την συμμετοχή της ηθοποιού μίλησε η game director της Singer Studios, Eloise Singer που δήλωσε: “Η Lucy είναι μια αξιοθαύμαστη ηθοποιός, η ερμηνεία της ως η φωνή της Cheng Shih είναι πραγματικά εξαιρετική. Είναι ευχάριστο να εργάζομαι μαζί της ώστε να δώσουμε ζωή στον χαρακτήρα, η ικανότητα της να εκφράσει ένα βάθος στον χαρακτήρα προσφέρει αρκετή πολυπλοκότητα στην προσωπικότητα της”. Η Lucy Liu έχει συμμετάσχει στο παρελθόν και σε άλλα games όπως τα Sleeping Dogs, Charlie's Angels και SSX Tricky.


Το The Pirate Queen: A Forgotten Legend θα κυκλοφορήσει για Steam VR και Quest 2.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*