Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το PC Gaming Show: 2023 Preview

*
Το PC Gamer θα διοργανώσει το "PC Gaming Show: 2023 Preview" στις 17 Νοεμβρίου 2022, με ώρα έναρξης στις 20:00. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν μέσω YouTube, Twitch και άλλες πλατφόρμες. Είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί δεύτερο PC Gaming Show μέσα στην ίδια χρονιά. Παρουσιάστρια θα είναι η Frankie Ward και σε συνεργασία με την Intel, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε πλάνα από ενδιαφέρονα παιχνίδια όπως τα:

Kerbal Space Program 2 (με αποκλειστική συνέντευξη με τον Creative Director, Nate Simpson)
Ένα νέο παιχνίδι από τη League of Geeks, τους δημιουργούς του Armello που πρόσφατα ανακοίνωσαν και το reboot του Solium Infernum
Shadows of Doubt
The Great War: Western Front


Το event έχει την υποστήριξη των: Avalanche Studios Group, Fatshark, Fireshine Games, Frontier Developments, Hashbane, Plaion, Ravenage, SEGA, Starry Studio, Team Miaozi, tinyBuild, Top Hat Studios και Wired Productions.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*