Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Phantom Liberty expansion του Cyberpunk 2077 και το Edgerunners update (trailer)

Η CD Projekt RED ανακοίνωσε το expansion του Cyberpunk 2077, με τίτλο Phantom Liberty. Θα κυκλοφορήσει εντός του 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PC και Google Stadia.

To Phantom Liberty θα συστήσει στους παίκτες ένα νέο cast χαρακτήρων, με τους οποίους ο πρωταγωνιστής V θα αλληλεπιδράσει σε μια νέα περιχή της Night City. Επίσης, ο δημοφιλής ηθοποιός, Keanu Reeves θα επανέλθει στον ρόλο του επαναστάτη rocker, Johnny Silverhand.




"Ο Johnny Silverhand επιστρέφει, το ίδιο και εγώ", αναφέρει ο Reeves σε μήνυμά του μέσω video. "Ετοιμαστείτε για το Phantom Liberty, το επερχόμενο expansion του Cyberpunk 2077. Είναι υπέροχο το να επιστρέφω στον ρόλο του Johnny και ελπίζω να είστε ενθουσιασμένοι που για μια ακόμα φορά θα τον δείτε να ροκάρει στο σκοτεινό μέλλον. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες και θα σας δω ξανά στη Night City".

Ακόμα, η CD Projekt RED μοιράστηκε πληροφορίες για το "Edgerunners" update του Cyberpunk 2077 ή Patch 1.6. Αυτό θα εισάγει στο παιχνίδι αντικείμενα από τη σειρά Cyberpunk: Edgerunners, όπως το jacket που φοράει ο πρωταγωνιστής, David Martinez αλλά και το shotgun που χρησιμοποιεί ένας άλλος από τους χαρακτήρες. Ακόμα, με το update θα προστεθούν στον τίτλο και άλλα χαρακτηριστικά, όπως ένα clothing transmog system, cross-platform progression, playable Roach Race minigame arcade cabinets και πολλά άλλα. Τέλος, θα είναι το τελευταίο update που θα γίνει διαθέσιμο για τις εκδόσεις των PlayStation 4 και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    CD Projekt Red

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Bandai Namco Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*