Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το point-and-click adventure Simon the Sorcerer Origins (trailer)

Η Leonardo Interactive και η Smallthing Studios ανακοίνωσαν το Simon the Sorcerer Origins. Είναι ένα point-and-click adventure game και επίσημο prequel του Simon the Sorcerer που λανσαρίστηκε το 1993. Θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

Τα γεγονότα ξεκινούν μερικές εβδομάδες πριν από εκείνα του πρώτου παιχνιδιού, που άφησε τους παίκτες με την απορία του πως ο Simon κατέληξε σ αυτόν τον μυστηριώδη, μαγικό κόσμο.


Η άστατη ζωή του Simon θα τελειώσει με την άφιξή του στον κόσμο των μάγων, όπου θα ολοκληρώσει μια αρχαία προφητεία, η οποια θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς του, ο επαναστάτης Simon θα κάνει κάτι υπέροχο, αποδεικνύοντας στους γονείς του ότι δεν είναι μόνο μία απογοήτευση.

Θα συναντήσει το καθοδηγητή και δάσκαλό του, Calypso. Έτσι, ο Simon θα αποκτήσει έναν νέο φίλο που θα έχει τον ρόλο του παππού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*