Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Future Games Show για το 2023, με πρώτο showcase τον Μάρτιο

*
Το καθιερωμένο Future Games Show του GamesRadar+ επιστρέφει στις 23 Μαρτίου 2023, με 70 λεπτά ανακοινώσεων, trailers, συνεντεύξεις και playable demos.

Το Spring showcase αναμένεται να δώσει αρκετό χρόνο σε επερχόμενα virtual reality games για PlayStation VR2, HTC Vive, Oculus Quest και άλλα VR headsets. Εκτός αυτών, θα μάθουμε καινούργιες λεπτομέρειες για τίτλους που θα κυκλοφορήσουν εντός του 2023 σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Στην παρουσίαση θα περιλαμβάνονται τόσο AAA projects, όσο και indie games.

Το Future Games Show θα επιστρέψει ακόμα δύο φορές μέσα στο τρέχον έτος. Μια φορά στις 11 Ιουνίου για την E3 2023 και άλλη μια στις 23 Αυγούστου για την Gamescom 2023. Τα showcases θα είναι διαθέσιμα μέσω YouTube και Twitch, αλλά και από τα social media του GamesRadar.com.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*