Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το πρώτο expansion για το New World της Amazon (trailer)

Η Amazon ανακοίνωσε το πρώτο expansion για το open-world MMO New World με τίτλο Rise of the Angry Earth. Το expansion που θα λανσαριστεί στις 3 Οκτωβρίου 2023 θα προστέσει στο παιχνίδι νέα mounts και όπλα, ενώ παράλληλα θα ανεβάσει το ανώτατο level στα 65. Θα κοστίζει €29,99 και για την αγορά του απαιτείται η κατοχή του base game. Οι νέοι παίκτες θα μπορούν να αγοράσουν και τα δύο σε πακέτο που κοστίζει €69,99 με το όνομα New World: Elysian Edition.

Σύμφωνα με την Amazon, το νοτιανατολικό κομμάτι του Aeternum γνωστό και ως First Light έχει πέσει. Κάποτε ήταν ένα φιλόξενο μέρος για τους πολίτες και τώρα έχει καταστραφεί από την Artemis και το Angry Earth. Κανείς δεν ξέρει τι απέγιναν τα χωριά και οι κάτοικοι, αφού ένα δολοφονικό φράγμα αποτρέπει τους πάντες να μάθουν την αλήθεια.


Το Rise of the Angry Earth θα λανσαριστεί παράλληλα με τη τρίτη σεζόν του New World, η οποία θα παρουσιάσει ένα νέο Season Journey, Activity Card, Challenges, Events και Rewards.

Δείτε παρακάτω το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση του expansion:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*