Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Psychonauts 2 Motherlobe Edition (trailer)

H Skybound Games και η ομάδα ανάπτυξης Double Fine Productions ανακοίνωσαν το Psychonauts 2 Motherlobe Edition. Πρόκειται για την έκδοση του παιχνιδιού σε φυσική μορφή, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου 2022, για PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One.

Εκτός από ένα αντίγραφο του παιχνιδιού, η συσκευλασία θα περιλαμβάνει reversible box art, ένα σετ από έξι art cards διπλής όψης με τελικό art και concept art, μια συλλογή από έξι premium die-cut stickers και έναν κωδικό για να κατεβάσετε ακυκλοφόρητο υλικό από τα παρασκήνια της δημιουργίας του παιχνιδού. Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει μέσω της ιστοσελίδας iam8bit.


Το Psyhconauts 2 είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή, για Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam, Microsoft Store).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*