Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Rainbow Six Mobile

*
Η σειρά Rainbow Six ακολουθείται από περισσότερους από 80 εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως και τι καλύτερο από την επέκτασή της και στα κινητά τηλέφωνα. Το Rainbow Six Mobile αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2022 και θα φέρει το βασικό της mode, Attack vs. Defense, πληθώρα Operators που ειδικεύονται τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα αλλά και το χαρακτηριστικό για τη σειρά καταστρεφόμενο περιβάλλον.





Όπως και στο Rainbow Six: Siege, οι παίκτες καλούνται να συνεργαστούν μα και να χρησιμοποιήσουν στρατηγικά τα όπλα τους, το περιβάλλον αλλά και τις ειδικές ικανότητες του κάθε operator προκειμένου να κερδίσουν σε μια σειρά από τρία matches. Οι ομάδες θα αποτελούνται από πέντε operators αντίστοιχα ενώ τα matches θα διαδραματίζονται στους γνωστότερους και καλύτερους χάρτες για τη σειρά, όπως τους Bank και Border.



Αξίζει να σημειώσουμε πως το παιχνίδι δεν θα αποτελεί μια απλή μεταφορά του Rainbow Six: Siege στα κινητά τηλέφωνα. Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν και απόλυτα λειτουργικό άλλωστε. Τα match θα διαρκούν λιγότερο, αρά και ένα play session συνολικά θα είναι μικρότερο σε διάρκεια, για να ταιριάξει με τη φορητή φύση των κινητών τηλεφώνων. Ταυτόχρονα, το hud θα είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο για να βολέψει τις ανάγκες κάθε παίκτη, αναλόγως και της συσκευής του βέβαια.



To Rainbow Six Mobile αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του έτους σε συσκευές iOS και Android.
. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*