Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το RPG Mortal Kombat: Onslaught με κυκλοφορία το 2023

*
Η Warner Bros. Games και η NetherRealm Studios ανακοίνωσαν το Mortal Kombat: Onslaught, ένα νέο RPG που θα κυκλοφορήσει το 2023 για συσκευές iOS και Android.

Το Mortal Kombat: Onslaught θα είναι η πρώτη κινηματογραφική εμπειρία που θα προσφέρει η σειρά σε κατόχους φορητών συσκευών. Οι παίκτες θα κληθούν να δημιουργήσουν μια ομάδα μαχητών από έναν τεράστιο κατάλογο χαρακτήρων, προκειμένου να αναχαιτίσουν μια σκοτεινή απειλή, που έχει βάλει σκοπό να σκορπίσει τον όλεθρο σε όλα τα βασίλεια. Θα είναι η επόμενη κυκλοφορία μετά το Mortal Kombat Mobile, το οποίο έχει εγκατασταθεί σε περισσότερες από 150 εκ. συσκευές και είναι ένα από τα πέντε κορυφαία μάχης, όσον αφορά τον αριθμό των downloads σε iOS και Android. Σημειώνεται ότι αυτές τις μέρες, το Mortal Kombat γιορτάζει την 30η του επέτειο.


Ο chief creative officer της NetherRealm Studios, Ed Boon, δήλωσε: "Ωθούμε τα όρια του Mortal Kombat για να επιτρέψουμε στους παίκτες να βιώσουν το franchise με νέους τρόπους, παραμένοντας πιστοί στις ρίζες του. Με το Mortal Kombat: Onslaught, μετατρέπουμε το Mortal Kombat σε ένα strategic team-based collection RPG, γρήγορο ρυθμό και ομαδικές μάχες σώμα με σώμα, που μπορούν να απολαύσουν τόσο οι νέοι όσο και οι υπάρχοντες παίκτες".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*