Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το squad based fps, Starship Troopers: Extermination (trailer)

H Offworld Industries ανακοίνωσε το Starship Troopers: Extermination. Πρόκειται για ένα squad-based cooperative first-person shooter, με τη συμμετοχή 12 παικτών, εμπνευσμένο από την ταινία του 1997. Θα γίνει διαθέσιμο για PC μέσω Early Access το 2023.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας ανάπτυξης, θα υπάρχουν τρία διαθέσιμα classes, Assault, Support και Defense, ανάλογα με το στυλ παιχνιδιού που προτιμάει ο καθένας. Οι παίκτες θα κληθούν να δημιουργήσουν οχυρώματα, αποθήκες πυρομαχικών και διαφόρων άλλων ειδών εγκαταστάσεις, χρησιμοποιώντας υλικά από τα εργοστάσια του πλάνήτη. Επίσης, θα υπάρχει σύστημα προόδου και θα έχετε την ευκαιρία να ξεκλειδώσετε νέα όπλα, χρήσιμα αντικείμενα και perks για κάθε class, με σκοπό να γίνετε ένας επίλεκτος μαχητής της Deep Space Vanguard.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*