Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το The Lost Legends of Redwall: The Scout Anthology για κονσόλες νέας γενιάς και PC (trailer)

Η διάσημη σειρά παιδικών μυθιστορημάτων Redwall έρχεται σε κονσόλες νέας γενιάς και PC μέσα από ένα νέο action adventure game. Ο κόσμος του αείμνηστου συγγραφέα Brian Jacques θα ζωντανέψει ξανά με το The Lost Legends of Redwall: The Scout Anthology, το οποίο θα κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

Πρόκειται για έναν γραμμικό τίτλο με μια πλούσια ιστορία που χωρίζεται σε τρία acts. Ο κόσμος του περιλαμβάνει τοποθεσίες από τα βιβλία, όπως τα Redwall Abbey και Mossflower Wood. Εμείς παίζουμε ως Sophia και Liam, δύο νεαρά ποντίκια που έρχονται αντιμέτωπα με μοχθηρούς θαλάσσιους αρουραίους, με σκοπό να προστατέψουν το σπίτι τους.


Τα τρία acts του τίτλου έχουν ήδη κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC ξεχωριστά, όμως έγιναν μη διαθέσιμα πριν από την ανακοίνωση του The Scout Anthology.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*