Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το The Settlers: New Allies

Η Ubisoft και η Ubisoft Blue Byte ανακοίνωσαν το The Settlers: New Allies. Θα κυκλοφορήσει για PC (Epic Games Store, Ubisoft Store) στις 17 Φεβρουαρίου 2023. Θα ακολουθήσουν οι αντίστοιχες εκδόσεις για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και Amazon Luna.

Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται εντυπωσιακά γραφικά και λεπτομερή animations. Θα υπάρχουν τρεις διαθέσιμες παρατάξεις, οι Elari, οι Maru και οι Jorn. Κάθε μία με τη δική της ξεχωριστή εμφάνιση, στυλ παχνιδιού και ιστορία. Θα υπάρχει τόσο ένα story-driven campaign στον κόσμο των The Settlers αλλά και ένα Hardcore mode που θα θέσει ψηλά τον πήχη των δοκιμασιών. Θα μπορείτε επίσης να παίξετε online με τη συμμετοχή ως οκτώ παικτών ταυτόχρονα.


Περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*