Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Titan Quest II για PC και κονσόλες και επιστρέφουμε στην Αρχαία Ελλάδα (trailer)

*
Grimlore Games και THQ Nordic εκμεταλλεύτηκαν την πρόσφατη εκδήλωσή τους για να ανακοινώσουν το Titan Quest II. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS5 και Xbox Series X/S με υποστήριξη για single player δράση, αλλά και co-op multiplayer και PvP online multiplayer modes. Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έγινε ακόμη γνωστή, αλλά η THQ Nordic αναφέρει στην παρουσίασή της πως οι παίκτες θα επιστρέψουν στο μυθολογικό setting του Titan Quest για να δώσουν ξανά μάχες με τέρατα, μέσα από το γνωστό action RPG στοιχείο και την υπέροχα σχεδιασμένη Αρχαία Ελλάδα. Η ιστορία θέλει την Nemesis να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και να καταστρέφει τον κόσμο, αλλά και όσους της αντιστέκονται. Έτσι, οι παίκτες θα πρέπει να πάρουν στα χέρια τους διάφορα όπλα και να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις. Δείτε το trailer ανακοίνωσης στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*