Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Tom Clancy’s The Division Resurgence για iOS και Android (trailer)

H Ubisoft ανακοίνωσε το Tom Clancy’s The Division Resurgence για συσκεύες iOS και Android. Οι εγγραφές για το alpha testing έχουν ανοίξει στο επίσημο website.

Ο επερχόμενος τίτλος θα είναι free-to-play third-person shooter RPG, όπως τα Tom Clancy’s The Division. Θα έχει δικό του campaign το οποίο θα προσφέρει μια νέα οπτική στα κεντρικά γεγονότα της ιστορίας των δύο παιχνιδιών. Για όσους δεν γνωρίζουν, οι γνωστοί τίτλοι της Ubisoft τοποθετούνται σε μια Αμερική η οποία μόλις έχει επιβιώσει από μία μεγάλη κρίση και ξαφνικά ξεσπά πανδημία ενός ιού που δημιουργεί το απόλυτο χάος και την κατάρρευση της κυβέρνησης. Στο Tom Clancy’s The Division Resurgence, ο παίκτης παίρνει τον ρόλο ενός πράκτορα της “Strategic Homeland Division” και η αποστολή του είναι να επαναφέρει την ειρήνη και να προστατέψει τους πολίτες από τους διάφορους κινδύνους που έχουν δημιουργηθεί με την νέα τάξη πραγμάτων.


Απολαύστε το trailer της ανακοίνωσης:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*