Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Vesper: Zero Light Edition για Nintendo Switch και PC (trailer)

Η Cordens Interactive ανακοίνωσε το Vesper: Zero Light Edition για Nintendo Switch και PC (Steam, GOG, itch.io) και θα κυκλοφορήσει στις 12 Μάιου 2022, στην τιμή των €9,99. Να σημειωθεί πως θα υπάρξει δωρεάν αναβάθμιση για όσους έχουν στην κατοχή τους το αρχικό παιχνίδι. Το Vesper: Zero Light Edition περιλαμβάνει νέο περιεχόμενο, αναβαθμισμένα γραφικά και είναι μια βελτιωμένη εκδοχή σε όλους τους τομείς του πρωτότυπου Vesper.

Εκατοντάδες χρόνια μετά την ενεργοποίηση του Vesper Protocol, ένα μικρό android, περιπλανιέται σε έναν καταστραμμένο κόσμο, κυνηγημένος από θανατηφόρες μηχανές, για να ελέγξει την δύναμη του Light και να αποφασίσει την μοίρα της φυλής του. Με την δύναμη του Drivegun, θα έχετε την δυνατότητα να απορροφάτε το φως από διάφορες πηγές για να δημιουργήσετε σκοτάδι ώστε να κρυφτείτε και να ξεφύγετε από τους αντιπάλους σας, ή να το χρησιμοποιήσετε για να ανοίγετε portals και να ενεργοποιείτε θανατηφόρες παγίδες.


Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*