Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανάμεσα στις 100 πιο σημαντικές προσωπικότητες του περιοδικού TIME για το 2023 ο Hidetaka Miyazaki

*
Σημαντικό κατόρθωμα για τον Hidetaka Miyazaki, καθώς αναδείχθηκε ανάμεσα στις 100 πιο σημαντικές προσωπικότητες, στην κατηγορία innovators του περιοδικού TIME για το 2023.

Ο Hidetaka Miyazaki αποτελεί τον δεύτερο game developer που λαμβάνει τη διάκριση, μετά τον Shigeru Miyamoto δημιουργό του Super Mario Bors. το 2007. Η φετινή λίστα του περιοδικού Times περιλαμβάνει διαφορές προσωπικότητες από την πολιτική, τον αθλητισμό και τις τέχνες, όπως τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτείων Joe Bide, τον Elon Musk και τον Lionel Messi.

Η επιλογή του Hidetaka Miyazaki έγινε από τον δημιουργό του The Last of Us, Neil Druckmann που μίλησε σχετικά με την εμπειρία του σε έναν από τους τίτλου του, δηλώνοντας: “Την πρώτη φορά που έπαιξα ένα από τα παιχνίδια του Hidetaka Miyazaki, ήταν μίζερο. Πέθαινα ξανά και ξανά στον πρώτο εχθρό. Ωστόσο, όταν χαλάρωσα την προσέγγιση μου και έδωσα σημασία στις λεπτομέρειες, όλα αλλάξαν. Κατάφερα να νικήσω τον εχθρό και προχώρησα το παιχνίδι. Ένιωσα μια ένταση όσο αύξανα την πρόοδο μου. Ήμουν πιο προσεκτικός όσο εξερευνούσα τον κόσμο και αυτό με επιβράβευσε με ένταση, ομορφιά και εκπλήξεις.”


Η πιο πρόσφατη δημιουργία του Hidetaka Miyazaki, Elden Ring αποτελεί μια από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες για την From Software καθώς έχει σημειώσει πάνω από 20 εκατομμύρια πωλήσεις και έχει λάβει τα περισσότερα βραβεία ως παιχνίδι της χρονιάς για το 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*