Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναπτύσσεται παιχνίδι βασισμένο στο Baby Shark

*
Όχι, δεν πρόκειται για λάθος στον τίτλο και η Πρωταπριλιά απέχει πολύ ακόμη. Το γνωστό παιδικό τραγούδι “Baby Shark”, που απέκτησε τεράστια φήμη μέσω της κορεάτικης εταιρείας εκπαιδευτικής ψυχαγωγίας «Pinkfong», αποτελεί έμπνευση για την δημιουργία ενός τίτλου open world.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Baby Shark games, θυγατρική εταιρεία της Pinkfong, και την Retro Future, ομάδα ανάπτυξης που ειδικεύεται σε pixel games.


Ο τίτλος, ο οποίος προς το παρόν έχει τίτλο «Baby Shark Universe», θα επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν δικό τους περιεχόμενο χρησιμοποιώντας εργαλεία Web3 μέσα σε ένα οικοσύστημα open world.

Από την ανακοίνωση της εταιρείας, προκύπτει πως το επερχόμενο παιχνίδι θα έχει στοιχεία που έχουν να κάνουν με το Metaverse και τα blockchains. Εκτός από την δημιουργία περιεχομένου, οι παίκτες φαίνεται πως θα μπορούν να επιλέξουν και το επάγγελμα του χαρακτήρα τους και να καταναλώσουν αντικείμενα μέσω «δραστηριοτήτων οικονομίας».

Το Baby Shark Universe αναπτύσσεται για PC και smart devices. Η εταιρεία ελπίζει να λανσάρει την open beta μέσα στο 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*