Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναστάτωση προκάλεσε στη Bethesda η απόφαση της Microsoft να κυκλοφορεί το Call of Duty και σε αλλες πλατφόρμες

*
Η υπόσχεση της Microsoft ότι θα συνεχίσει να κυκλοφορεί το Call of Duty σε αντίπαλες πλατφόρμες προκάλεσε σύγχυση στα ανώτερα κλιμάκια της Bethesda, όπως φανερώνει ένα email που είδε το φως της δημοσιότητας. Ο διευθυντής marketing της Bethesda, Pete Hines έστειλε μήνυμα στους προϊσταμένους του, συμπεριλαμβανομένου του Todd Howard, για να τους ενημερώσει σχετικά με την πολιτική που ακολουθούσε η Microsoft με την Activision προκειμένου να λάβεις τις απαραίτητες εγκρίσεις και τόνισε ότι ήταν ακριβώς αντίθετη από όσα είχαν ζητηθεί από τη Bethesda. Το email, με ημερομηνία 2 Οκτωβρίου 2022 εκφράζει την ανησυχία ότι η Bethesda θα ερωτηθεί δημόσια για το γιατί παιχνίδια όπως το Starfield είναι αποκλειστικότητα του Xbox μετά την εξαγορά από τη Microsoft, σε αντίθεση με τις μελλοντικές κυκλοφορίες του Call of Duty μετά την προτεινόμενη εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft.

Στη συνέχεια, ο Hines έκανε αναφορά σε ένα δημόσιο blog post από τον επικαφαλής του Xbox, Phil Spencer στο οποίο ο τελευταίος δήλωνε τη δέσμευση της Microsoft να κυκλοφορεί το Call of Duty και άλλα παιχνίδια της Activision Blizzard, μέσω συμφωνιών, τωρινών και μελλοντικών και σε άλλα συστήματα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*