Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Andew Wilson: Η EA θα παραμείνει μακροπρόθεσμα δεσμευμένη στο Battlefield 2042

*
Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά της EA, το τελευταίο μεγάλο update του Battlefield 2042 δεν κατάφερε να αναστήσει τον τίτλο, ο οποίος έχει μια σταθερά κακή πορεία από το λανσαρισμά του το Νοέμβριο του 2021. Στις 11 Απριλίου, η έκδοση του παιχνιδιού για το Steam είχε σχεδόν 2000 ταυτόχρονους χρήστες τις τελευταίες 30 μέρες.

Ο πρόεδρος της EA Andrew Wilson σε ερώτηση για το αν η EA έχει αλλάξει τα πλάνα για το παιχνίδι με την απόκριση των παικτών μετά το update, δήλωσε πως η εταιρία είναι μακροπρόθεσμα δεσμευμένη στην συντήρηση του τίτλου. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Όχι, απλά βλέπουμε μακροπρόθεσμα το σχέδιο. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα franchise της βιομηχανίας, ανεπτυγμένο από μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κλάδου, και οι προσδοκίες μας είναι πως θα συνεχίσει να μεγαλώνει και θα γίνει ένα μεγάλο κομμάτι της εταιρίας μας για πολλά χρόνια".

Τον Δεκέμβριο του 2021, η EA ανακοίνωσε την επιθυμία της να δημιουργήσει ένα "Battlefield Universe" μαζί με αλλαγές στο σκελετό ανάπτυξης του franchise. Ως μέρος αυτού του σχεδίου, ο General Manager της DICE Oscar Gabrielson έφυγε από την EA, ενώ ο συνιδρυτής της Respawn και Infinity Ward Vince Zampella έγινε ο υπεύθυνος ολόκληρου του Battlefield franchise. Επιπλέον, ο Halo designer Marcus Lehto θα ηγηθεί του Seattle studio με σκοπό να δώσει στο Battlefield ένα narrative με βαθύ νόημα.

Ο Andrew Wilson ανέφερε: "Έχουμε καλή ηγεσία σε αυτή την ομάδα. Σκέφτονται από την αρχή την διαδικασία ανάπτυξης και χρησιμοποιούν το μοντέλο του Vince Zampella και της Respawn για να φτάσουν στο διασκεδαστικό κομμάτι όσο πιο γρήγορα μπορούν. Έχουν κάνει χιλιάδες ενημερώσεις για την κοινότητα, δουλεύουν στο quality of life και προσπαθούν να βελτιώσουν το βασικό πυρήνα του παιχνιδιού. Έχουμε ακόμη πολλή δουλειά και η ομάδα έχει δεσμευτεί να την τελειώσει για την κοινότητα. Μετά από αυτό, όταν φτάσουμε σε σημείο όπου πιστεύουμε πως έχουμε πετύχει στο κομμάτι της εμπειρίας, τότε να περιμένετε πως θα επενδύσουμε περισσότερο και θα φτάσουμε σε καλύτερο σημείο από ότι είναι τώρα το παιχνίδι".

Τέλος, αναφέρθηκε και για το Battlefield Mobile, λέγοντας πως ίσως κυκλοφορήσει στο φετινό οικονομικό έτος που τελειώνει στις 31 Μαρτίου 2023.


"Αυτή την στιγμή θέλουμε να κάνουμε περισσότερα tests στα τέλη του Μαΐου, να δούμε τα δεδομένα και να αποφασίσουμε για ημερομηνία κυκλοφορίας, που μπορεί να είναι είτε στα τέλη αυτού του έτους ή στις αρχές του επόμενου. Πρέπει να θυμηθούμε πως όλα καταλήγουν στο tuning και balancing πριν μπούμε στο closed beta phase. Θέλουμε να έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε στο παιχνίδι το soft launch και την closed beta που του χρειάζεται, ωστόσο έχοντας παίξει το παιχνίδι, μπορώ να σας πω πως είμαστε ενθουσιασμένοι".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Digital Illusions CE (DICE)

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Electronic Arts

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*