Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανέφικτη η προσθήκη πολλών maps στο Call of Duty: Warzone εξαιτίας των τεράστιων μεγεθών τους

*
Ο Josh Bridge, live operations lead του Call of Duty, αποκλείει την προσθήκη πολλών χαρτών στο Call of Duty: Warzone λόγω των τεράστιων μεγεθών των αρχείων εγκατάστασης. Όπως μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά, τα μεγέθη των αρχείων είναι θεότρελα και αυτό είναι κάτι που εμποδίζει την ομάδα του τίτλου από το να προσθέσει περισσότερους βασικούς χάρτες.

Ο πρωτότυπος χάρτης του Warzone, το Verdansk, αντικαταστάθηκε από το Caldera τον Δεκέμβριο του 2021. Ο streamer TeeP μιλώντας με τον Bridge διερωτήθηκε σχετικά με την πιθανότητα rotation των χαρτών του τίτλου, με τρόπο που να θυμίζει την τακτική του Apex Legends. Ο Bridge σχολίασε πως ολόκληρη η ομάδα του development θέλει διακαώς να προσφέρει κάτι τέτοιο μέσα από το Warzone, όμως για την ώρα αποκλείεται να τα καταφέρει. Και φυσικά, ο λόγος δεν είναι άλλος – όπως προαναφέραμε – τα τεράστια μεγέθη των αρχείων του παιχνιδιού.

Το Call of Duty: Warzone είναι διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*