Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άνευ όρων έγκριση για την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft έδωσε η Σερβία

*
Μια ακόμα χώρα τάσσεται υπερ της Microsoft, καθώς η αρμόδια ρυθμιστική αρχή της Σερβίας ενέκρινε την εξαγορά της Activision Blizzard, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Η έγκριση αυτή, αποτελεί την τρίτη που λαμβάνε η Microsoft για την εξαγορά, καθώς στο παρελθόν οι αντίστοιχοι φορείς της Σαουδικής Αραβίας και της Βραζιλίας είχαν δώσσει το πράσινο φως.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η Microsoft θα κάνει κάποιες παραχωρήσεις προς τη ρυθμιστική αρχή ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να εξασφαλίσει την έγκρισή της για την πρόταση εξαγοράς της Activision Blizzard. Λέγεται ότι το κύριο κομμάτι θα αφορά την παραμονή του Call of Duty σε κονσόλες PlayStation για την επόμενη δεκαετία.

Πάρα το χρόνο που χρειάζονται οι ρυθμίστικες αρχές για να δώσουν την τελική απάντηση στην εξαγορά της Activision Blizzard, από την Microsoft η Chief Compliance Officer της Activision Blizzard, Lulu Cheng Meservey δήλωσε πρόσφατα πως η εταιρεία δεν θα “διστάσει να πολεμήσει” για να υπερασπιστεί την συγχώνευση των δύο εταιρειών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*