Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άνοδος για τις μετοχές της Sony μετά την ανακοίνωση για αυξήσεις στην τιμή του PS Plus

*
Η αξία των μετοχών της Sony Group σημείωσε άνοδο έπειτα από την ανακοίνωση της εταιρείας ότι σκοπεύει να αυξήσει την τιμή των συνδρομητικών πακέτων του PlayStation Plus. Μόλις πρις δύο ήμέρες η Sony Interactive Entertainment έκανε γνωστό ότι από τις 6 Σεπτεμβρίου θα αλλάξει την τιμολογιακή της πολιτική. Πιο συγκεκριμένα:

PlayStation Plus Essential 12-Μηνη Συνδρομή
€71,99 από €59,99


PlayStation Plus Extra 12-Μηνη Συνδρομή
€125,99 από €99,99

PlayStation Plus Premium 12-Μηνη Συνδρομή
€151,99 από €119,99

“Η αλλαγή της τιμής θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να προσφέρουμε παιχνίδια υψηλής ποιότητας και προνόμια υψηλής προστιθέμενης αξίας στην υπηρεσία PlayStation Plus", δήλωσε ο Adam Michel, Sony Interactive Entertainment’s director of content acquisition and operations.

Οι νέες τιμές για τη 12μηνη συνδρομή θα παραμείνουν μειωμένες σε σύγκριση με την αγορά των συνδρομών ενός μήνα ή τριών μηνών σε περίοδο 12 μηνών.

Σύμφωνα με το Bloomberg, οι μετοχές της Sony είχαν κέρδη της τάξης του 3,4% στο Tokyo την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου, τα περισσότερα τον τελευταίο μήνα. Ο αναλυτής της CLSA, Amit Garg δήλωσε ότι η μεγάλες αυξήσεις ίσως αποφέρουν στη Sony επιπλέον $688 εκ. από πωλήσεις και $378 εκ. από λειττουργικά έσοδα ετησίων και δεν αποκλείεται να είναι η αρχή για πιο συχνές αυξήσεις τιμών στο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*