Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανοίγει ο δρόμος για τον ερχομό των παιχνιδιών της Activision Blizzard στο Ubisoft+

*
Τον Αύγουστο, η Ubisoft ανακοίνωσε μια συμφωνία με τη Microsoft, μέσω της οποίας της παραχωρήθηκαν τα δικαιώματα για το cloud streaming του Call of Duty και όλων των άλλων παιχνιδιών της Activision Blizzard, όσων κυκλοφορούν ήδη και εκείνων που θα κυκλοφορήσουν τα επόμενα 15 χρόνια. Προϋπόθεση δεν ήταν άλλη από την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Activision Blizzard από τη Microsoft, κάτι που πλέον έχει γίνει και επίσημα. Με την ευκαιρία, ο Chris Early, SVP, Strategic Partnerships & Business Development της Ubisoft, ένα σημαντικό πρόσωπο στις διαπραγματεύσεις, συζήτησε με το Ubisoft News για το τι μπορούν να περιμένουν οι συνδρομητές του Ubisoft+ τώρα που οριστικοποιήθηκε η εξαγορά.

Η απόκτηση αυτών των δικαιωμάτων επιτρέπει στην Ubisoft να φέρει παιχνίδια της Activision Blizzard όπως το Call of Duty στο Ubisoft+, καθώς και να αδειοδοτήσει την πρόσβαση μέσω streaming σε εταιρείες που ασχολούνται με το cloud gaming, εταιρείες παροχής υπηρεσιών και κατασκευαστές κονσόλών, πράγμα που σημαίνει ότι η γαλλική εταιρεία θα συμβάλλει στην επέκταση της πρόσβασης για περισσότερους παίκτες σε ολόκληρο τον κόσμο σε υπηρεσίες streaming.


Η συμφωνία δεν περιλαμβάνει μόνο τα παιχνίδια αλλά και όλα τα DLCs και το επιπλέον περιεχόμενο για όσα ήδη κυκλοφορούν ή θα έρθουν στην αγορά τα επόμενα 15 χρόνια.

Όσον αφορά το πότε θα αρχίσει να υλοποιείται η συμφωνία και το Ubisoft+ να γεμίσει με παιχνίδια της Activision Blizzard, διαθέσιμα για cloud streaming, o Early τονίζει ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να διασφαλιστεί ότι η Ubisoft θα μπορεί να υποστηρίξει πλήρως την καλύτερη δυνατή εμπειρία των παικτών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*