Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανοικτού κόσμου θα είναι το The Witcher Remake

*
Το remake του The Witcher αναμένεται να δίνει στους παίκτες λίγη περισσότερη κυκλοφορία σε σχέση με τον original τίτλο. Το παιχνίδι που ετοιμάζει η CD Projekt Red θα είναι ανοικτού κόσμου, σε αντίθεση με εκείνο που λανσαρίστηκε το 2007, που ήταν κατά βάση γραμμικό. Κανείς δεν γνωρίζει το πότε θα κυκλοφορήσει το remake. Η πληροφορία προέρχεται από μία διαφάνεια της παρουσίασης της CD Projekt Group προς τους επενδυτές της, σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου της. Εκεί, το The Witcher Remake περιγράφεται ως "Story-driven, single player open-world RPG". Είναι η μοναδική πληροφορία που έχουμε προς το παρόν, σχετικά με ενδεχόμενες αλλαγές στη δομή, πάντοτε σε σχέση με το original.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*