Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αντιδράσεις από τους παίκτες του Call of Duty για νέο bundle που περιλαμβάνει δωρεάν UAV effect για το DMZ

*
Αντιδράσεις προκάλεσε η Activision στις τάξεις των fans του Call of Duty, καθώς η εταιρεία κυκλοφόρησε στο in game store ένα operator bundle που προσφέρει ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους παίκτες του DMZ.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έκανε διαθέσιμο το Roze and Thorn bundle για την operator Rose, το οποίο προσφέρει στους παίκτες ένα UAV (Unmanned Aerial Vehicle) effect που μπορεί να ενεργοποιηθεί άμεσα εντός του παιχνιδιού. To UAV διαθετει την δυνατότητα να εμφανίσει πιθανούς αντιπάλους στην περιοχή και μπορεί να αποτελέσει ένα άδικο πλεονεκτικά ενάντια σε άλλους παίκτες, ιδιαίτερα εάν ένα ολόκληρο squad είναι εξοπλισμένο με το skin.

Δυστυχώς για τους παίκτες δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάνε ένα pay-to-win bundle, καθώς η Activision είχε κυκλοφορήσει και αλλά bundles στο παρελθόν που προσφέρουν αντίστοιχα πλεονεκτήματα μέσα στο παιχνίδι.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*