Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απαιτείται επιπλέον χρόνος ανάπτυξης για τη συσκευή streaming του Game Pass που ετοιμάζει η Microsoft

*
H Microsoft επιβεβαίωσε την αλλαγή της στρατηγικής της σχετικά με μια νέα συσκευή που θα επιτρέπει το streaming παιχνιδιών του Xbox σε τηλεοράσεις. Συμφωνα με δημοσίευμα του Windows Central, το project έχει την κωδική ονομασία Keystone. Πρόκειται για μία μικρού μεγέθους συσκευή που θα μπορεί να συνδεθεί σε οποιοδήποτε monitor ή τηλεόραση και θα χρησιμοποείτην τεχνολογία cloud streaming του Game Pass, οπότε δεν θα υπάρχει ανάγκη για ύπαρξη κονσόλας. Οπότε αναμένεται να είναι ένας ακόμα τρόπος για όσους θέλουν να έχουν πρόσβαση στο Game Pass, δίχως να απαιτείται να δαπανήσουν τόσα χρήματα όσα χρειάζεται για την αγορά ενός Xbox Series X, Series S ή ακόμα και gaming PC.

Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία της δεν αναμένεται σύντομα και εκπρόσωπος της ομάδας ανάπτυξης επιβεβαίωσε στο Windows Central ότι αποφάσισαν να προσεγγίσουν το project με διαφορετικό τρόπο, μιας και επιθυμία είναι το Xbox Cloud Gaming να γίνει προσβάσιμο από όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*