Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απεβίωσε ο Billy Kametz, voice actor των Pokémon, Demon Slayer και Fire Emblem

*
Ο voice actor Billy Kametz πέθανε σε ηλικία 35 ετών ύστερα από μάχη με καρκίνο του παχέος εντέρου. Στην πολυετή καριέρα του ο Kametz δάνεισε τη φωνή του σε πολλούς χαρακτήρες της βιομηχανίας του gaming όπως οι Ferdinand Von Aegir (Fire Emblem: Three Houses, Fire Emblem Heroes), Blue (Pokémon Masters), Jerrom (Triangle Strategy), Takuto Maruki (Persona 5 Royal), Raidu Kuzunoha (Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Reamster) και Nenji Ogata (13 Sentenels: Aegir Rim).

Δούλεψε επίσης σε παραγωγές anime, μεταξύ των οποίων στα Jojo’s Bizarre Adventure (ως Johuke Kigashkata), Pokémon Journeys (ως Ren) και Neon Generis Evangelion (ως Shigeru Aoba). Δούλεψε επίσης και για τις σειρές Attack on Titan, Boruto και Demon Slayer.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*