Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απεβίωσε ο δημιουργός του manga Yu-Gi-Oh!, Kazuki Takahashi

*
Ο Kazuki Takahashi, ο δημιουργός του manga Yu-Gi-Oh! που μετατράπηκε σε τεράστιο franchise – φαινόμενο, βρέθηκε νεκρός σε θάλασσα της Ιαπωνίας στην ηλικία των 60 ετών. Σύμφωνα με την ακτοφυλακή του νησιού Okinawa, ο Takahashi πέθανε κατά τη διάρκεια κολύμβησης με αναπνευστήρα στη νότια πλευρά του νησιού. Η υπόθεσή του εξετάζεται ώστε αν διαπιστωθεί αν πρόκειται για ατύχημα ή για εγκληματική ενέργεια.

Το manga Yi-Gi-Oh! που σημαίνει King of Games (βασιλιάς των παιχνιδιών) εκδόθηκε με το ιαπωνικό περιοδικό Shonen Jump μεταξύ 1996 και 2004. Το 1999 έγινε για πρώτη φορά ένα real-life trading card game που γνώρισε τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέσα σε μια δεκαετία κατέκτησε το δικό του Guinness World Record στην κατηγορία του ποιο επιτυχημένου card game στην ιστορία, έχοντας ξεπεράσει σε πωλήσεις τις 22 δισεκατομμύρια κάρτες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*