Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απεβίωσε ο senior game designer της Bethesda, Ferret Baudoin

*
Έφυγε από τη ζωή ο senior game designer της Bethesda και βετεράνος της βιομηχανίας, Ferret Baudoin. Τα νέα του θανάτου του ανακοινώθηκαν μέσω Facebook.

"Περιτριγυριζόταν από την οικογένειά του. Αγαπούσε τη ζωή τόσο όσο και τα παιχνίδια. Ήταν αφοσιωμένος σύζυγός, πατέρας, αδερφός και γιός", αναφέρει η ανακοίνωση.


Η Baudoin ξεκίνησε να εργάζεται ως QA tester στην Activision το 1997. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του δούλεψε σε πολλές εταιρείες, έχοντας τον ρόλο του senior game designer.

Στην Obsidian Entertainment ήταν ο lead designer του Neverwinter Nights 2, ενώ κατά το πέρασμά του από τη Bioware, διετέλεσε senior designer του Dragon Age II.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετούς παραμονής του στη Bethesda εργάστηκε στο Fallout 4, στο Fallout 76, ενώ στο βιογραφικό του υπάρχει και το Starfield.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*