Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απειλές για τη ζωή των υπαλλήλων της δέχεται η ομάδα ανάπτυξης του Palworld

*
Οι developers πίσω από το άκρως επιτυχημένο Palworld αντιμετωπίζουν κάτι παραπάνω από αντιδράσεις κατά του παιχνιδιού. Σύμφωνα με αρκετούς εργαζόμενους της PocketPair, οι developers και οι artists του Palwords δέχονται απειλές κατά την ζωή τους. Οι απειλές αυτές φαίνονται να σχετίζονται με τις κατηγορίες πως το παιχνίδι είναι αντιγραφή του Pokémon.

O community manager της PocketPair, με όνομα Bucky στο X, αναφέρει: "Μανιωδώς διαβάζω όλα τα DMs και τα emails, το υπόσχομαι! Ωστόσο, θα με συγχωρέσετε αν παραλείψω απειλές κατά την ζωή μου, απειλές κατά της εταιρίας και εξωφρενικούς ισχυρισμούς".

Ο CEO της ομάδας Takuro Mizobe μίλησε και αυτός στο X για τις απειλές: "Δεχόμαστε συνεχώς τραγικά σχόλια για τους artists μας και βλέπουμε πως υπάρχουν tweets με απειλές κατά την ζωή τους. Έχω λάβει αρκετές γνώμες για το Palworld αλλά η παραγωγή του επιβλέπεται από πολλά άτομα, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, και είμαι υπεύθυνος για αυτή. Θα ήμουν ευγνώμων αν σταματούσατε αυτή την αντιμετώπιση προς τους artists μας". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*