Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απέχουμε το λιγότερο πέντε χρόνια από την κυκλοφορία του The Elder Scrolls 6

*
Όπως δηλώνει ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, η κυκλοφορία του The Elder Scrolls 6 απέχει πάνω από πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Axios, Stephen Totilo που παρακολούθησε τη δεύτερη μέρα της ακροαματικής διαδικασίας για την προσπάθεια της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου των Η.Π.Α. να μπλοκάρει την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft, o Spencer ρωτήθηκε σχετικά με το πως η Microsoft αποφασίζει για τις αποκλειστικότητες, κυρίως για αυτές της Bethesda. Για το The Elder Scrolls 6, o Spencer απάντησε πως δεν γνωρίζει καν σε ποιες πλατφόρμες της Microsoft θα κυκλοφορήσει, καθώς ακόμα βρίσκεται πολύ μακριά.


"Μιλάμε για ένα παιχνίδι που είναι πάνω από πέντε χρόνια μακριά", τόνισε ο Spencer. Επίσης, σύμφωνα με δημοσίευμα του TheGamer, το The Elder Scrolls 6 θα αναπτυχθεί από την ίδια ομάδα που ολοκληρώνει το Starfield. Όσο για το πως η Microsoft αποφασίζει τις πλατφόρμες για τη παιχνίδια της, ο Spencer απάντησε ότι αυτό γίνεται ανά περίπτωση για το PC και το Xbox και οι αποφάσεις για τις υπόλοιπες πλατφόρμες λαμβάνονται αργότερα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*