Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απίστευτο: Έρευνα δείχνει πως παιδιά δέχονται bullying γιατί δεν ξοδεύουν χρήματα σε f2p games!

*
Μια νέα έρευνα έδειξε πως τα παιδιά που δεν ξοδεύουν πολλά χρήματα σε free 2 play games δέχονται bullying από τους αντιπάλους τους. To Crossplay (gaming newsletter του Patrick Klepek - Kotaku) αναφέρει πως Νορβηγοί έκανα μια σχετική έρευνα σε παιδιά 10-15 ετών που παίζουν δημοφιλή online free 2 play games και το πως αυτά επηρεάζουν τη ζωή τους.

Η έρευνα έγινε στο πλαίσιο κατανόησης της σχέσης των videogames και των παιδιών και φαίνεται πως η εμφάνιση του avatar ενός παίκτη παίζει σημαντικό ρόλο και στο πως του φέρονται οι υπόλοιποι. «Κάποια παιδιά αποκαλούνται φτωχά αν δεν ξοδεύουν χρήματα στον χαρακτήρα τους. Όσα έχουν ξοδέψει τραβούν την προσοχή και έχουν άλλα προνόμια και είναι πιο δημοφιλή.


Όλο αυτό είναι κάτι αντίστοιχο με αυτό που βλέπουμε και στα σχολεία και το πως ένα παιδί μπορεί να χαρακτηριστεί αν δεν φοράει ακριβά ρούχα», σημειώνει η έρευνα και συμπληρώνει πως τα παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για κάτι τέτοιο δεν προσαρμόζονται εύκολα ούτε σε ένα online περιβάλλον.

Οι επιρροές των παιδιών για τις online αγορές σε τέτοια games έρχονται κυρίως από γνωστούς streamers και influencers που προμοτάρουν ακόμη και ακριβές μάρκες, όπως η Balenciaga. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*