Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από $1 δισ. επένδυσαν Sony και LEGO στην Epic Games, με το βλέμμα στο metaverse

*
Η Sony επένδυσε $1 δισ. στην Epic Games, δημιουργό του Fortnite, έπειτα κάτι αντίστοιχο που έκανε τον προηγούμενο Απρίλίο και αφορούσε ποσό $200 εκ.

"Ως μια εταιρεία που δημιουργεί προϊόντα διασκέδασης, δηλώνουμε τον ενθουσιασμό μας για την επένδυση στην Epic, κάτι που θα εμβαθύνει τη σχέση μας στον τομέα του metaverse, έναν χώρο όπου δημιουργοί και χρήστες μοιράζονται τον χρόνο τους", δήλωσε ο Kenichiro Yoshida, πρόεδρος και CEO της Sony Group Corporation.


"Είμαστε βέβαιοι ότι η εμπειρία της Epic, που περιλαμβάνει μια πανίσχυρη game engine, σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες της Sony θα επιταχύνουν θα επιταχύνουν τις προσπάθειες ανάπτυξης νέων εμπειριών για τους fans στα sports και σε άλλους τομείς του εικονικού κόσμου".

Προς το παρόν, οι συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από αποκλειστικά cosmetics του Fortnite.

Πέρα από τα παραπάνω, η KIRKBI που βρίκεται πίσω από τη LEGO, επένδυσε και αυτή $1 δισ. στην Epic Games.

"H Epic Games είναι γνωστή για την ανάπτυξη διασκεδαστικών και δημιουργικών εμπειριών, αλλά και για την ενίσχυση μικρών και μεγάλων δημιουργών. Ένα μέρος των επενδυσεών μας προορίζεται για τάσεις που θα επηρεάσουν τον μελλοντικό κόσμο, που θα ζούμε εμείς και τα παιδιά μας. Η επένδυση θα επιταχύνει την εμπλοκή μας στον χώρο της ψηφιακής διασκέδασης και εκφράζουμε τη χαρά μας για την επένδυση στην Epic Games, που θα υποστηρίξει το συνεχιζόμενο ταξίδι τους προς την ανάπτυξη, με μια μακροχρόνια προσήλωση στο μέλλον του metaverse", δήλωσε ο CEO της KIRBI, Søren Thorup Sørensen.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*