Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από πολλαπλούς τίτλους θα αποτελείται το Super Game project της SEGA

*
Η SEGA μοιράστηκε νέες πληροφορίες για το "Super Game" project της, που ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάιο. Θα αποτελείται από πολλαπλά παιχνίδια και κάποια από αυτά θα ενσωματώνουν τεχνολογίες cloud ή NFT.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της SEGA, Shuji Utsumi δήλωσε ότι στο πλαίσιο του "Super Game" υπάρχουν αρκετοί τίτλοι σε ανάπτυξη και παρόλο που θα είναι διαφορετικοί μεταξύ τους, δίχως αμφιβολία θα είναι διαδραστικοί και θα ξεπερνούν τα όρια του παραδοσιακού gaming. Σύμφωνα πάντοτε με τον Utsumi, ένας τίτλος του "SuperGame" θα πρέπει να πληροί τέσσερεις προϋποθέσεις: "(i) multi-platform, (ii) κυκλοφορία σε πολλαπλές γλώσσες, (iii) ταυτόχρονη κυκλοφορία σε όλο τον κόσμο, (iv) παραγωγή AAA". Με άλλα λόγια μιλάμε για ένα blockbuster.


Επιπλέον, μόνο τυχαία δεν ήταν η πρόσβατη κατοχύρωση του εμπορικού σήματος "Sega NFT", μιας και μαζί με την τεχνολογία cloud φαίνεται πως θα αποτελέσουν πυλώνες του "Super Game". Όπως εξήγησε στην ιδια συνέντευξη ο παραγωγός της Sega, Masayoshi Kikuchi, το gaming έχει ενα ιστορικό διαρκούς επέκτασης σε διάφορετικές κουλοτύρες και τεχνολογίες, οπότε είναι φυσικό εξέλιξη η επέκτασή του σε τομείς όπως το cloud gaming και τα NFTs.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*