Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από την άνοιξη του 2024 κι έπειτα το Nintendo Switch 2

*
Η Nintendo δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα ανανεωμένο Nintendo Switch ή τον διάδοχό του πριν τις 31 Μαρτίου 2024. Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της ιαπωνικής εταιρείας, Shuntaro Furukawa, κατά τη διάρκεια ομιλίας του προς τους επενδυτές, με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών πεπραγμένων της Nintendo. Όπως φαίνεται ξεκίνησε η πτώση για τις πωλήσεις της υβριδικής κονσόλας, που εμφανίζονται μειωμένες κατά 22% από έτος σε έτος και οι προβλέψεις αναφέρουν ακόμα μεγαλύτερη πτώση. Κάτι παραπάνω από σαφής ήταν η αναφορά ότι οι αποστολές στα καταστήματα το τρέχον οικονομικό έτος δεν θα περιλαμβάνουν κάποιο ανανεωμένο μοντέλο Nintendo Switch ή τον διάδοχό του.

Από πλευράς του, ο Piers Harding-Rolls της Ampere Analysis δεν περιμένει νέο hardware από τη Nintendo πριν το τέλος του 2024.


"Υπάρχει ακόμα λίγη ζωή στην πλατφόρμα του Switch", είπε ο Harding-Rolls στο Eurogamer. "Περιμένω ότι το νέο Zelda θα αυξήσει τις πωλήσεις hardware στο κομμάτι των καταναλωτών που αναβαθμίζονται από παλαιότερες εκδόσεις στο πιο πρόσφατο μοντέλο OLED και πιθανώς από ορισμένους εντελώς νέους αγοραστές Switch. Αυτό θα βοηθήσει τη Nintendo να φτάσει τον στόχο αποστολής των 15 εκατομμυρίων μονάδων για το έτος που λήγει τον Μάρτιο του '24. Οι πωλήσεις λογισμικού παραμένουν αρκετά ισχυρές ειδικά για τα first party games".

"Η Ampere αναμένει ότι μια κονσόλα επόμενης γενιάς της Nintendo θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*