Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από την The Chines Room αναπτύσσεται το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 που έρχεται το 2024 (trailer)

*
Η Paradox Interactive ανακοίνωσε πως το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 αναπτύσσεται πλέον από την The Chinese Room και μίλησε για κάποιες αλλαγές. Ο τίτλος είχε ανακοινωθεί για PS4 και Xbox One, αλλά αυτές οι εκδόσεις δεν υφίστανται πλέον και θα πρέπει να τον περιμένουμε μόνο σε PC (Epic Games Store, Steam, GOG), αλλά και PS5 και Xbox Series X/S. Η αποκάλυψη περισσότερων στοιχείων για το gameplay θα γίνουν τον Ιανουάριο του 2024 και ο studio director της νέας ομάδας ανάπτυξης σημείωσε πως το project είναι «στην καρδιά μας. Είναι το πιο φιλόδοξο project που έχουμε αναλάβει μέχρι σήμερα και ξέρουμε πως οι fans το περιμένουν με αγωνία. Φέρνουμε πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας και επιβραβεύσεων στο παιχνίδι που θα τιμήσει τη σειρά και τις προηγούμενες παραγωγές του franchise».



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*