Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από το 2022 φαίνεται πως δουλεύει η 343 Industries στο επόμενο Halo game

*
Η 343 Industries εργάζεται ήδη στο επόμενο Halo videogame και κάποιες νέες ενδείξεις έρχονται να μαρτυρήσουν ότι η σχετική δουλειά έχει ξεκινήσει από τον προπέρσινο Απρίλιο. Ένας πρώην developer της γνωστής ομάδας ανάπτυξης έχει σχεδόν επιβεβαιώσει πως το νέο Halo videogame (που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη) ετοιμάζεται τουλάχιστον από τον Απρίλιο του 2022.

Όπως εντόπισε ο Idle Sloth του Twitter, ο πρώην art director Justin Dinges ενημέρωσε το προφίλ του στο LinkedIn αναφέροντας ότι έχει εργαστείς το νέο επόμενο Halo game που δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας από τον Απρίλιο του 2022 έως και τον Μάρτιο του 2023. Τότε, αποχώρησε από την 343 Industries για να εργαστεί στην Lost Boys Interactive.


Την ίδια στιγμή, ο senior character systems designer του developer, Ian Slutz, αναφέρει πως εργάζεται σε κάτι με την Unreal Engine 5 που δεν αναφέρει πιο συγκεκριμένα τι είναι.

Η 343 Industries εργάζεται στο Halo Infinite ακόμη και πρόσφατα πρόσθεσε το PvE Firefight mode.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*