Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από το PS4 προέρχεται το 50% των ενεργών παικτών του PlayStation

*
Η Sony Interactive Entertainment δηλώνει ότι το PlayStation 4 παραμένει ένα σημαντικό κομμάτι της, παρά το γεγονός πως έχουν περάσει 3,5 χρόνια από το λανσάρισμα του διαδόχου του. Επίπλέον, σύμφωνα με τον CEO του Platform Business Group της SIE, Hideaki Nishino, η γενιά του PS5 είναι η πλέον επικερδής για το PlayStation, με λειτουργικά έσοδα πολύ κοντά στο να ξεπεράσουν όλες τις υπόλοιπες συνδυαστικά.

Ακόμα, αποκάλυψε ότι το 50% του αριθμού των μηνιαίων ενεργών χρηστών, δηλαδή, 49 εκατομμύρια, προέρχονται από το PS4.




Σύμφωνα πάντοτε με τη SIE, οι χρήστες του PS5 ξοδεύουν περισσότερα χρήματα και πιο πολύ χρόνο σε παιχνίδια σε σχέση με ότι συνέβαινε στο PS4. Οι χρήστες του PS5 ξοδεύουν περισσότερα σε add-ons, (+176%), yphres;iew (+57%) και περιφερειακά (+34%), αλλά λιγότερο σε ολοκληρωμένες εκδόσεις παιχνιδιών (-12%).



Όσον αφορά το μέλλον, η εταιρεία στοχεύει να προσελκύσει περισσότερους παίκτες στο PS5 μέσω των περιφερειακών και της επέκτασής της σε επιπλέον συσκευές.

Ο CEO των PlayStation Studios, Hermen Hulst συμπλήρωσε πως η πλατφόρμα θα συνεχίσει να επεκτείνει τα πιο δημοφιλή της franchises, να ενισχύει τις δυνατότητες της στον τομέα του live service και να επεκτείνει τις κυκλοφορίες των τίτλων της σε επιπλέον συσκευές. Το PlayStation θα συνεχίσει να κυκλοφορεί τα single player games του πρώτα σε κονσόλες, όμως με τα live service games θα στοχεύει ταυτόχρονα τους κατόχους υπολογιστών και κονσολών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*