Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απογοητευτικές οι πωλήσεις του Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin στην Ιαπωνία

*
Οι πωλήσεις του Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin στην Ιαπωνία μόνο επιτυχία δεν αντικατοπτρίζουν. Πιο συγκεκριμένα, σε σχέση με ό,τι spin-off του Final Fantasy έχει κυκλοφορήσει, βρίσκεται στην τέταρτη χαμηλότερη θέση. Μπροστά του έχει τα Final Fantasy Fables: Chocobo’s Dungeon (Wii), Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers (Wii) και Final Fantasy Fables: Chocobo Tales (DS). Τα δεδομένα που δημοσιεύτηκαν δεν περιλαμβάνουν τα ψηφιακά αντίτυπα. Συνολικά, το παιχνίδι βρέθηκε στα χέρια 46.849 κατόχων PlayStation 4 ή PlayStation 5 την εβδομάδα που λανσαρίστηκε.

Η έκδοση για PC που προς το παρόν αποτελεί αποκλειστικότητα του Epic Games Store έχει δημιουργήσει προβλήματα σε μερικούς παίκτες, με κάποιους να παραπονιούνται ότι ο ρυθμός μειώνεται κατά πολύ κατά τη διάρκεια των μαχών.


Ένας άλλος παίκτης, που το PC του είναι εφοδιασμένο με κάρτα γραφικών RTX 3080 και επεξεργαστή i5-12600K, αναφέρει ότι ο οπτικός τομέας είναι γεμάτος προβλήματα και οι διακυμάνσεις στον ρυθμό ανανέωσης είναι τετοιες που από τα 120fps πέφτε στιγμιαία ακόμα και στα 50fps.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η μεταφορά ενός τίτλου της Square Enix σε PC επικρίνεται για θέματα επιδόσεων. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί με το Final Fantasy VII Remake, που χαρακτηρίστηκε από το Digital Foundry ως τη χερότερη ΑΑΑ κυκλοφορια σε PC τελευαία χρόνια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Team Ninja

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Square Enix

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Uzername
    • Εξίσου απογοητευτικη ήταν και η διαφημιστική καμπάνια για το παιχνίδι. Τυχαία έμαθα γι αυτό επειδή έβλεπα ένα προς τους καταλόγους στο ps store και ανακάλυψα ένα demo πριν από μήνες. Ούτε σε gaming ειδησεογραφικα αναφερόταν ιδιαίτερα, ούτε πουθενά αλλού κατά την ανάπτυξη του.

*