Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απογοητευτικό το λανσάρισμα του Moss: Book II

*
Φαίνεται ότι το λανσάρισμα του Moss: Book II, που κυκλοφορεί αποκλειστικά γιατο PlayStation VR, ήταν απογητευτικό. Σύμφωναμε την ιστοσελίδα PSN profiles, που παρακολουθεί τα τρόπαια των χρηστών του PlayStation Network, μόλις 101 ήταν οι αγοραστές του κατά τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του. Από την άλλη, το Weird West που έγινε διαθέσιμο την ίδια ημέρα με το Moss: Book II, έχει πάνω από 700 κατόχους.

Σημειώνεται ότι το PSNProfiles δεν είναι επίσημη ιστοσελίδα της Sony, οπότε πολύ πιθανό τα στοιχεία πωλήσεων να μην είναι ακριβή και το παιχνίδι να έχει πουλήσει περισσότερα αντίτυπα. Επιπλέον, το Moss: Book II έλαβε πολύ καλές κριτικές, με τον μέσο όρο του να είναι 84, όμως με βάση μόλις 29 reviews.


Τέλος, ο προκάτοχός του, το Moss, φέρεται να έχει πουλήσει πάνω από 20.000 από την ημέρα που λανσαρίστηκε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*