Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν νέες πληροφορίες για το περιεχόμενο του Visions of Mana (trailer)

Η Square Enix αποκάλυψε πληροφορίες για το περιεχόμενο του επερχόμενου Visions of Mana και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην πλοκή και στους χαρακτήρες.

Οι κάτοικοι της Tianeea, γνωστή και ως “το χωριό της φωτιάς” ετοιμάζονται να εορτάσουν την άφιξη της Faerie, παράλληλα με την επιλογή ενός Alm. Κάθε τέσσερα χρόνια, τα Alm επιλέγονται για να ταξιδέψουν στο Δέντρο της Μάνα ώστε να αναζωογονήσουν τις “δυνάμεις” τους με τη συνοδεία ενός φύλακα Val. Μέσα σε λίγα λεπτά, η Fairie επιλέγει τους Alm και το ταξίδι ξεκινάει.


Στο Visions of Mana θα βυθιστείτε σε ένα πανέμορφο κόσμο όπου τα στοιχεία της φύσης έχουν κυρίαρχο ρόλο και αναμειγνύονται με τις δυνάμεις του Mana. Σας δίνεται η ευκαιρία να ταξιδέψετε και να ανακαλύψετε την ομορφιά ενός πλανήτη που έχει σχεδιαστεί με προοπτική semi-open world. Οι αμέτρητες και πολυδιάστατες ικανότητες του χαρακτήρα σας, ο οποίος είναι κάτοχος της μαγείας των Elementals, σε συνδυασμό με το fast-paced combat system θα σας αφήσει άφωνους.

Το εν λόγω action RPG θα λανσαριστεί το καλοκαίρι του 2024 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S και PC, μέσω Steam και Microsoft Store.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*