Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν τα τρία επόμενα expansions του World of Warcraft (trailer)

Κατά την διάρκεια της BlizzCon 2023 αποκαλύφθηκαν τα επόμενα τρία expansions του World of Warcraft ως μέρος του Worldsoul Saga. O Chris Metzen παρουσίασε το Worldsoul Saga, ένα νέο storyline που θα ολοκληρωθεί με την κυκλοφορία των τριών αυτών expansion. Επιπλέον, αναφέρει πως το νέο περιεχόμενο θα κυκλοφορήσει πιο γρήγορα από όσο έχουν συνηθίσει οι παίκτες. Τέλος, τα expansions αυτά θα κρατήσουν την ιστορία για τα επόμενα 20 χρόνια.

Το πρώτο expansion ονομάζεται The War Within, όπου οι παίκτες θα ταξιδέψουν στη καρδιά του Azeroth. Το δεύτερο ονομάζεται Midnight όπου οι παίκτες θα επιστρέψουν στο The Old World και θα αντιμετωπίσουν τις δυνάμεις του Void. Τέλος, το τρίτο expansion θα ονομάζεται The Last Titan, όπου οι παίκτες θα επιστρέψουν στο Northrend για να δουν την επιστροφή των τιτάνων και να αποκαλύψουν μια συνωμοσία που κρατάει για αιώνες.

Δείτε παρακάτω το νέο trailer:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*