Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Dakar Desert Rally (trailer)

H Saber Interactive ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Dakar Desert Rally. Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 4 Οκτωβρίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam, Epic Games Store).

Ταυτόχρονα, αποκαλύφθηκε η Deluxe Edition του τίτλου που πέρα από το παιχνίδι θα περιλαμβάνει το Dakar Desert Rally Season Pass, στο οποίο περιέχονται το DAF Truck Turbo-Twin και το Peugeot 405 Turbo 16 s day one vehicle unlocks, μαζί με πέντε επερχόμενα DLCS, που θα προσθέσουν έναν νέο χάρτη, νέα οχήματα και δύο νέα rally events, όλα σε μειωμένη τιμή.


Οι προπαραγγελίες για οποιαδήποτε έκδοση του Dakar Desert Rally θα ξεκλειδώσουν το αποκλειστικό Audi RS Q e-tron.

Το Dakar Desert Rally περιγράφεται ως η μεγαλύτερη και πλέον επική περιπέτεια off road rally racing που έχει αναπτυχθεί ποτέ και μεταφέρει με τον καλύτερο δυνατό τόπο την ταχύτητα και τον ενθουσιασμό που προκαλεί ο ίσως πιο συγκλονιστικός αγώνας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Μετέχουν μοτοσυκλέτες, αυτκίνητα, φορτηγά, quads και SSVs. Πέρα από τις προκλήσεις που υπάρχουν σε επίπεδο single-player offline, θα υπάρχει και ο συναγωνισμός online, με τις συγκινήσεις και την αδρεναλίνη να ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Θα υπάρχει δυναμικό σύστημα προσομοιωσης καιρικών συνθηκών με βάση την εκάστοτε εποχή του έτους και για επιπλέον πόντους θα υπάρχει η δυνατότητα να γλιτώνετε αντιπάλους από δύσκολες καταστάσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Dakar Desert Rally
    • 3+ pegi 3+
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://www.dakarthegame.com/en/ FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 4

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*