Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το F1 Manager 2023 (trailer)

H Frontier Developments αποκάλυψε το F1 Manager 2023. Οι παίκτες θα έχουν τον ρόλο ενός F1 Team Principal, θα επιλέξουν την ομάδα τους και θα πρέπει να την φέρουν στην κορυφή, με κάθε απόφασή τους να έχει σημασία. Το παιχνίδι έρχεται ακόμα πιο κοντά στο 2023 FIA Formula One World Championship με το νέο Race Replay mode, που θα επιτρέπει στους Team Principals να αλλάξουν τη ροή σημαντικών στιγμών της νέας σεζόν. Το Career mode επιστρέφει και μάλιστα με μια σειρά από προσθήκες που είχε ζητήσεις η κοινότητα των παικτών, οι οποίες προσθέτουν ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον σε κάθε στροφή.

Το F1 Manager 2023 θα προσφέρει σε όλους την ελευθερία να επιβλέπουν την ομάδα που έχουν επιλέξει με τον δικό τους τρόπο. Νέος στο 2023 είναι ο ρόλος του αθλητικού διευθυντή, που επιτρέπει τη βαθύτερη διαχείριση του προσωπικού των pit και του προπονητικού τους προγράμματος και προκαλεί τους παίκτες να εξισορροπήσουν τον κίνδυνο δαπανηρών λαθών με τους γρήγορους χρόνους στα pit stops.


Οι αγώνες είναι πιο δραματικοί και δυναμικοί από ποτέ, με την αλλαγή των αγωνιστικών γραμμών που διασφαλίζουν ότι οι οδηγοί θα μονομαχούν για κάθε κρίσιμο σημείο. Στο F1 Manager 2023 υπάρχουν και οι 23 αγώνες της σεζόν εποχή και έξι F1 Sprint events με εκπληκτική ποιότητα μετάδοσης, με κάθε σχολιαμό κάθε κρίσιμης στιγμής από το δίδυμο του Sky Sports, David Croft και Karun Chandhok.

Το F1 Manager 2023 θα κυκλοφορήσει το προσεχές καλοκαίρι, για PC (Steam, Epic Games Store), PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4 και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*