Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το key art του Tokyo Game Show 2022

*
Η Computer Entertainment Supplier’s Association αποκάλυψε το key art του Tokyo Game Show 2022. Η illustrator που την δημιούργησε, η Kukka, ήθελε το κεντρικό θέμα να είναι “Nothing Stops Gaming”, καθώς το φετινό event θέλει να προωθήσει την συνεχώς εξελισσόμενη πορεία της βιομηχανίας των video games από διαφορετικές οπτικές γωνίες προς το ευρύ κοινό.

H καλλιτέχνης πίσω από την εικόνα δήλωσε: “Δοκίμασα να χρησιμοποιήσω λαμπερά και pop χρώματα, για να δημιουργήσω μία φρέσκια αισθητική. Η επικοινωνία μας και η σύνδεσή μας με άλλο κόσμο μέσω των video games έχει γίνει μέρος της ζωής μας. Ήθελα να εκφράσω αυτό το συναίσθημα στην δουλειά μου, αλλά δεν ήταν εύκολο να ζωγραφίσω αυτές τις συνδέσεις. Είχε πλάκα να δοκιμάζω μοτίβα μακιγιάζ, τα οποία εμπνεύστηκα από το χαρακτηριστικό της δημιουργίας χαρακτήρα σε διάφορους τίτλους.”.


Μέχρι τις 6 Ιουλίου 2022, 465 εκθέτες έχουν εγγραφεί για να συμμετάσχουν στο Tokyo Game Show 2022. Οι 299 είναι από Ιαπωνία, ενώ οι υπόλοιποι από τον υπόλοιπο κόσμο. Η έκθεση θα έχει 1902 booth παρουσιάσεων, ένα νούμερο το οποίο ξεπερνά την αρχική εκτίμηση του διοργανωτή.

Το Indie Game Selected Exhibit project, έλαβε 583 συμμετοχές μέχρι τις 6 Ιουλίου. Μετά από screening, 81 τίτλοι επιλέχθηκαν για να παρουσιαστούν στο Tokyo Game Show 2022. Οι πλατινένιοι χορηγοί είναι η Sony Interactive Entertainment, η Nintendo και η Kodansha Game Creators’ Lab. Χρυσοί χορηγοί είναι η iGi Indie Game Incubator, η ELSA Japan και η BenQ Japan.

Το Tokyo Game Show 2022 θα λάβει χώρα στο Makuhari Messe της Chiba στην Ιαπωνία, από τις 15 μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου. Η διοργανώτρια αρχή αναμένει 150.000 επισκέπτες. Για την γνωστή έκθεση δημιουργήθηκε και official website, το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*