Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Persona 5: The Phantom X (video)

Αποκαλύφθηκε ένα spin-off του Persona 5 που θα κυκλοφορήσει σε φορητές συσκευές η κινεζική Perfect World. Πρόκειται για το Persona 5: The Phantom X, το οποίο διαδραματίζεται στον ίδιο κόσμο με το P5, με ένα original Phantom Thief group. Το gameplay θα ακολουθεί τα χνάρια του Persona 5, αλλά θα είναι βελτιστοποιημένο για χειρισμό μέσω smartphone. Θα είναι free-to-play, με αγορές αντικειμένων εντός του παιχνιδιού. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ομάδας ανάπτυξης, οι πρώτες δοκιμές θα ξεκινήσουν στις 29 Μαρτίου.

Πρωταγωνιστής θα είναι ένα νεαρό αγόρι, δευτεροετής της Kiba Academy, που μένει μόνος επειδή οι γονείς του ταξιδεύουν στο εξωτερικό. Όταν οι δυνάμεις του "ξυπνάνει" βιώνει μια διπλή ζωή. Υπάρχει επίσης μια κουκουβάγια, που μετατρέπεται σε φορτηγάκι μεταφορών και ένα χαριτωμένο κορίτσι, που είναι δημοφιλές και καλή στον αθλητισμό.


Θα πρέπει να αναμένετε animated cutscenes, το Velvet Room, εξερεύνηση του Tokyo και σχολική ζωή, το Mementos dungeon, μάχες turn-based και το γνώριμο UI των τίτλων της σειράς.

Παραμένει άγνωστο αν το Persona 5: The Phantom X κυκλοφορήσει και εκτός Κίνας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*