Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλυπτήρια για το gameplay του SBK 22 (trailer)

H Milestone δημοσίευσε το πρώτο gameplay trailer για το επερχόμενο SBK 22. Επιπλέον, ο χρήστης του YouTube, Cycu1 ανάρτησε ένα video που συγκρίνει τα γραφικά του παιχνιδιού με εκείνα του MotoGP 22.

Το SBK 22 υπόσχεται να μεταφέρει στις οθόνες σας τον κόσμο του SBK Championship. Υπάρχουν όλες οι απαραίτητες άδειες για το 2022 WorldSBK Championship και το παιχνίδι θα περιλαμβάνει ένα διασκεδαστικό Career Mode, και την πραγματική δομή του προγράμματος του SBK, με δοκιμές, Superpoles και Races. Επιπλέον, η ομάδα ανάπτυξης έχει δημιουργήσει ένα νέο σύστημα ΑΙ, το A.N.N.A. Λέγεται ότι είναι επαναστατικό, βασίζεται σε δίκτυα νευρώνων και machine learning. Με τον τρόπο αυτό η εμπειρία θα γίνει περισσότερο αληθοφανής και ο έλεγχος των αντιπάλων θα βασίζεται στην προσωπικότητά τους και η εκπαίδευσή τους θα στηρίζεται σε πραγματικά δεδομένα αλλά και την εμπειρία τους. Τέλος θα υπάρχει υποστήριξη για multiplayer, με τη συμμετοχή έως 12 παικτών.


Το SBK 22 θα γίνει διαθέσιμο στις 15 Σεπτεμβρίου 2022, για PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X και PC (Steam).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*