Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαθίστανται τα ρεκόρ του Billy Mitchell στο Donkey Kong (video)

Ο Billy Mitchell είναι ένας γνωστός κυνηγός high scores σε retro video games, τα ρεκόρ του οποίου στο Donkey αφαιρέθηκαν πριν από έξι χρόνια από την ιστοσελίδα Twin Galaxies. Τώρα όμως, επανέρχονται μερικώς. Ο Mitchell είναι γνωστός για τα κατορθώματά του από τη δεκαετία του '80 και επανήλθε στο προσκήνιο με το ντοκιμαντέρ The King of Kong: A Fistful of Quarters, όπου υποδύθηκε τον αντίπαλο του πρωταγωνιστή και νεοφερμένου στον κόσμο των high scores, Steve Wiebe.

To 2018 τα ρεκόρ του Mitchell αφαιρέθηκαν από το Twin Galaxies, που είναι ένα από τα πιο γνωστά διαδικτυακά high score leaderboards, μετά από αναφορές ότι τα επιτεύγματά του ήταν αμφισβητήσιμα.


Αναφέρθηκε ότι τα στοιχεία που υποβλήθηκαν για τα ρεκόρ του Mitchel ήταν εικόνες που δεν θα μπορούσαν να έχουν δημιουργηθεί από μη τροποποιημένο αυθεντικό arcade Donkey Kong, το οποίο πρέπει να χρησιμοποιούν οι παίκτες.

Μετά την αφαίρεση των ρεκόρ, ο Mitchel απείλησε να κινηθεί νομικά εναντίον του Twin Galaxies, ισχυριζόμενος ως πρόκειται για συκοφαντική δυσφήμιση. Όμως νεότερες δηλώσεις των δύο πλευρών δείχνουν ότι το θέμα έχει λυθεί.

Twin Galaxies θα επαναφέρει τα ρεκόρ του Mitchell, συμπεριλαμβανομένου του 1.062.800 στο Donkey Kong, αλλά μόνο στο τμήμα "Historical Database", που περιλαμβάνει όλα τα high scores του site πριν την εξαγορά του το 2014.

Σημειώνεται ότι την πρώτη θέση στο Donkey Kong πήρε το Robbie Lakeman το 2021, με 1.272.800.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*